Γεια σου συνονόματε! Νομίζω ότι ποτέ δεν έχουμε χαιρετηθείΜόλις θυμήθηκα το pass για τον παλιό μου λογαριασμό. Με όποιον έχω μιλήσει στο παρελθόν nikos και NikosGr ανήκουν σε μένα, μένει να δω αν θα ξαναζωντανέψει το φόρουμ, ή θα φτάσω να ξαναξεχάσω τους κωδικούς μου από την αχρηστία...![]()
γεια σου Νικο, χαρηκα για τη γνωριμία! επίσης χάρηκα που η κριτική σου είναι πιο αισιόδοξη από τη δική μουΓεια σου συνονόματε! Νομίζω ότι ποτέ δεν έχουμε χαιρετηθείΜόλις θυμήθηκα το pass για τον παλιό μου λογαριασμό. Με όποιον έχω μιλήσει στο παρελθόν nikos και NikosGr ανήκουν σε μένα, μένει να δω αν θα ξαναζωντανέψει το φόρουμ, ή θα φτάσω να ξαναξεχάσω τους κωδικούς μου από την αχρηστία...![]()
![]()
Θα πρέπει να το κάνεις edit γιατί νομίζω το max χρόνου που επιτρέπουν είναι 3 λεπτά!off-topic αλλά θα χαρώ πολύ αν με στηρίξετε στον διαγωνισμό που θα αναδείξει τον εκρπόσωπο του Σαν Μαρίνο στην Eurovision.
https://www.1in360.com/fullscreen-page/ ... e-jao54acp
Για τον διαγωνισμό της Eurovision ναι. Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό στέλνεις ότι θέλεις για πρώτη φάση και ο νικητής θα πάει με άλλο τραγούδι.Θα πρέπει να το κάνεις edit γιατί νομίζω το max χρόνου που επιτρέπουν είναι 3 λεπτά!
ποιήματα δεν τα λες... νομίζω ότι οι στίχοι είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του δίσκουγιατί είναι εμφανές πως έχει γράψει ποιήματα. δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αφοσιωθεί μόνο σε αυτό στο μέλλον.
περίμενα υπομονετικά να ακούσω την άποψή σου! Χθες κάθισα κι έκανα ένα δεύτερο άκουσμα, το οποίο έφτασε μέχρι τα μισά του cd και μετά σταμάτησε. Την πρώτη φορά είχα ακουστικά, και χθες το είχα απλώς στα ηχεία του laptop κι έπαιζε. μεγαλο λάθος!!! τα περισσοτερα τραγουδια ήταν σκέτος θόρυβος, μέχρι που έφτασα στο ανεκδιήγητο στιχουργικά (προσωπική άποψη πάντα) body memory, και το έκλεισα. Δεν ξέρω πως θα ακούγονταν τα τραγούδια αν είχα καλό ηχοσύστημα, ίσως να τα εκτιμούσα λίγο παραπάνω. Εξακολουθώ όμως να έχω μεγάλο θέμα με τους στίχους.Εκτός από 2-3 εξαιρέσεις, δεν νομίζω ότι αυτός ο δίσκος είναι για μένα. Δυστυχώς ο πρώτος δίσκος της bjork για τον οποίο ισχύει κάτι τέτοιο.άργησα να γράψω για το το utopia γιατί πραγματικά με δυσκόλεψε.... δεν ήταν καθόλου αυτό που περίμενα από τα 2 πρώτα τραγούδια. όταν όμως έλαβα το βινύλιο και το άκουσα κανονικά, στο πικάπ, με καλά ηχεία ήταν σα να το άκουγα πρώτη φορά και πλέον νομίζω ότι μου αρέσει πολύ. Δεν είναι σίγουρα vespertine, και δεν θα μπορούσε να είναι... είναι όμως η bjork που δεν φοβάται να κάνει τα πράγματα με το δικό της τρόπο
μπορώ να πω πως συμφωνώ.ποιήματα δεν τα λες... νομίζω ότι οι στίχοι είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του δίσκουγιατί είναι εμφανές πως έχει γράψει ποιήματα. δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αφοσιωθεί μόνο σε αυτό στο μέλλον.
Και τί δεν θα έδινα για να δω το cornucopia αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Τώρα περιμένω και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι που δεν πήγαν, κάποια dvd/blu-Ray κυκλοφορία του show! Χαίρομαι που τουλάχιστον ένας μας το είδε από κοντά. Και καλωσήρθες και σε αυτό το section του forum btw.Ουαου δεν ειχα ιδεα για αυτο το section του 4um
Ποσοι πηγατε να τη δειτε στο cornucopia; ημουν στο show του λονδινου και ηταν αψογο
Τα πες όλα με μια φράση! Μαζί κι εγώ!μπορεί να μην ενθουσιάζομαι όπως παλιά, αλλά είμαι μαζί της.
x Users browsing this forum: No registered users