Δεν το έχω ακούσει ακόμα ούτε θέλω να το ακούσω online. Θα περιμένω μέχρι να το αποκτήσω στα χέρια μου! Το αγαπημένο μου είναι τοΠρώτη φορά πιστεύω ότι η Bjork κατάφερε να πλησιάσει τόσο κοντά στο Vespertine που εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μου. Πιστεύω ότι θα είναι το πρώτο μετά από τόσα χρόνια που ίσως ακούω παραπάνω από λίγους μήνες. Απόψεις;
Ούτε εγώ το έχω πάρει ακόμα. Θα το πάρω στο μέλλον όμως, έχει ωραίο artwork.Βέβαια να σου πω την αλήθεια μου το Bastards ακόμα δεν το έχω πάρει. Αν και λάτρεψα το Biophilia, τα remix δεν μου άρεσαν καθόλου. Γενικά δεν είμαι πολύ των άλμπουμ που είναι γεμάτα με remix.
Από τότε που έγραψα το ποστ κάποιος πόσταρε για προσφορές στο cdwow και το αγόρασα για 6,5 λίρες. Το artwork είναι πραγματικά πανέμορφο, αλλά από τα 13 κομμάτια μόνο τα 2 ακούγονται (με βάση τα δικά μου γούσταΟύτε εγώ το έχω πάρει ακόμα. Θα το πάρω στο μέλλον όμως, έχει ωραίο artwork.Βέβαια να σου πω την αλήθεια μου το Bastards ακόμα δεν το έχω πάρει. Αν και λάτρεψα το Biophilia, τα remix δεν μου άρεσαν καθόλου. Γενικά δεν είμαι πολύ των άλμπουμ που είναι γεμάτα με remix.![]()
Και εγώ το ίδιο, μόνο κάποια που είναι καλύτερα.
Καλημέρα! Συμφωνώ απόλυτα. Πάντα με ενθουσιάζει ο τρόπος που αλλάζει τα κομμάτια ανάλογα με τη φάση που διανύει αλλά φέτος με τα έγχορδα και τον Arca τα πράγματα έχουν απογειωθεί. Για συναυλία εδώ δύσκολο μάλλον, τι λέτε;Έχω πάθει εμμονή με το νέο arrangement του Come to me στο Carnegie Hall. Δεν θυμάμαι να το έχω ακούσει πιο όμορφο. Ελπίζω να ακούσουμε κι άλλα κλασσικά κομμάτια παραλλαγμένα με παρόμοιο τρόπο. Τα έγχορδα ήταν για μένα πάντα το δυνατό σημείο τηςοπότε χαίρομαι που έχουν κεντρική θέση στη νέα αυτή φάση. Ανυπομονώ να ανακοινώσει συναυλίες πέρα από τα φεστιβάλ μήπως την πετύχω κάπου ιδανικά!
Καλώς όρισες Θανάση! Πολύ σκούρα τα πράγματα για Ελλάδα, την τελευταία φορά είχε εκφράσει δυσαρέσκεια με την οργάνωση, δεν ξέρω τι αναμνήσεις της έχουμε αφήσει. Εγώ τα τελευταία δύο χρόνια μένω Αγγλία, οπότε ελπίζω να τη δω ξανά τουλάχιστον σε αυτά τα εδάφη σε συναυλία δική της κι όχι φεστιβάλ. Δεν μπορω΄να φανταστώ το Vulnicura σε open air festival.Καλημέρα! Συμφωνώ απόλυτα. Πάντα με ενθουσιάζει ο τρόπος που αλλάζει τα κομμάτια ανάλογα με τη φάση που διανύει αλλά φέτος με τα έγχορδα και τον Arca τα πράγματα έχουν απογειωθεί. Για συναυλία εδώ δύσκολο μάλλον, τι λέτε;Έχω πάθει εμμονή με το νέο arrangement του Come to me στο Carnegie Hall. Δεν θυμάμαι να το έχω ακούσει πιο όμορφο. Ελπίζω να ακούσουμε κι άλλα κλασσικά κομμάτια παραλλαγμένα με παρόμοιο τρόπο. Τα έγχορδα ήταν για μένα πάντα το δυνατό σημείο τηςοπότε χαίρομαι που έχουν κεντρική θέση στη νέα αυτή φάση. Ανυπομονώ να ανακοινώσει συναυλίες πέρα από τα φεστιβάλ μήπως την πετύχω κάπου ιδανικά!
Περιμένω εντυπώσεις...Ελπίζω να περάσεις καταπληκτικά και να ευχαριστηθείς την έκθεση παρά τα όσα άσχημα έχω διαβάσειΕίσαι τυχερός που είσαι στην Αγγλία για πολλoύς λόγους! Κι εγώ ελπίζω να καταφέρω να τη δω σε κάποια συναυλία... παρόλο που πάω Νέα Υόρκη συχνά, δεν κατάφερα να συντονιστώ με το πρόγραμμά της. Τουλάχιστον θα δω σε λίγες μέρες την έκθεση στη MOMA!
Καλώς όρισες κι από 'δω Θανάση!Καλώς όρισες Θανάση! Πολύ σκούρα τα πράγματα για Ελλάδα, την τελευταία φορά είχε εκφράσει δυσαρέσκεια με την οργάνωση, δεν ξέρω τι αναμνήσεις της έχουμε αφήσει. Εγώ τα τελευταία δύο χρόνια μένω Αγγλία, οπότε ελπίζω να τη δω ξανά τουλάχιστον σε αυτά τα εδάφη σε συναυλία δική της κι όχι φεστιβάλ. Δεν μπορώ να φανταστώ το Vulnicura σε open air festival.
το 2004-αρχές 2005 είχαν κυκλοφορήσει μέσω του OLI μια συλλογή με όλα τα μέχρι τότε singles τηςΝίκο, αυτό το box με τα singles παραδόξως δεν το ξερω... Μπορείς να στείλεις link αν υπάρχει κάπου ή να μου πεις τι περιείχε;
τους έχω στείλει email από τότε και υποτίθεται ότι θα ξαναήταν διαθέσιμο προσεχώς, αλλά ποτέ δεν το ξαναείδα στο store μετά την αρχική εμφάνισή τουThe complete Bjork singles collection
An unparalleled opportunity to possess every original commercial U.K single release by Björk - before they are deleted from the catalogue and reformatted. Hurry Hurry! We adjure you (that means 'warmly encourage') to take advantage of this fantastic offer which:
Allows you to make HUGE SAVINGS on the market cost of buying them individually;
Fills in those shameful gaps in your Björk collection! No longer be ashamed when people come to call and notice, sniggering, that you don't have Cocoon CD2;
Offers you, 443TP7CDP - the promo CD of “Oceania” with the Medulla album version and the radio mix featuring Kelis - even if you have been quick off the blocks and stayed alert to every masterful variation in her marketplace oeuvre this has NEVER BEFORE BEEN COMMERCIALLY AVAILABLE!
MAKING A TOTAL OF 49 CD's and 7 DVDs- the complete Björk singles portfolio! What a sonic banquet!
Not 204… not 205... but 206 tracks (audio and visual)!
Please note the "Play Dead" single is not included with this collection as it was not an official Bjork single - it was a release associated with the David Arnold "Young Americans" soundtrack project released on Universal.
Finally three of the DVD's included with this collection are PAL only and will not play on NTSC machines. This is becasue they are from the original pressing and we did not make any NTSC DVD's at the time. The DVD's that are PAL only are Pagan Poetry, All Is Full Of Love and Hidden Place. All of these videos can be found on the Greatest hits DVD.
ισχύει! εγώ την είχα πατήσει γιατί ακουγόταν ότι θα έβγαζαν ένα boxset με όλα τα cd1 από τα σετ των singles, οπότε μέχρι τότε αγόραζα μόνο τα cd2 περιμένοντας το σετ. Όταν βγήκε και είχα ήδη σχεδόν τα μισά, δεν μπορούσα να δώσω τόσα χρήματα (νομίζω σαν φοιτητής τόσο ήταν το ενοίκιό μου), οπότε το άφησα. Ακόμα και σήμερα δεν έχω καταφέρει να συμπληρώσω τη συλλογή μου.Wow! Εκείνη την εποχή δεν πολυαγόραζα και μου ξέφυγε... Ήταν φοβερή ευκαιρία να τα πάρει κανείς μαζεμένα! Γιατί ξεχωριστά τα ταχυδρομικά πολλαπλασιάζονται. Και δεν νομίζω να ξαναγίνει κάτι τέτοιο... Κάπου διάβασα ότι έχασαν πολύ από το στοκ τους σε κάποια πυρκαγια...
Εγώ προτιμώ τα CD, να τα αντιγράφω στο iTunes βάζοντας το εξώφυλλο και χαζεύοντας όλη την συλλογή. Όλα μ' αρέσουν αλλά σκέφτομαι τι χρειάζομαι και τι extra μπορεί να μου δώσει κάτι (εκτός του να μείνει στο ράφι και να κιτρινίζει με τα χρόνια).Νομίζω ότι το σημαντικό ειναι να έχεις τη μουσική σε οποιαδήποτε μορφή και να μπορεις να την απολαμβάνεις!
Είμαι αρκετά σίγουρος πως ποτέ δεν κυκλοφόρησε αυτό. Αλλά ήταν η μοναδική φορά που ήταν τόσο κοντά να υλοποιηθεί με ημερομηνία (μήνα) κυκλοφορίας.Όσο για τo Singles boxset που είχε κυκλοφορήσει την εποχή τουδεν το κόβω να ξαναβγαίνει.
Απλά έχω διαβάσει ότι ήταν εκτός ρυθμού στα live. Is it true? (Αν και όντως είναι δύσκολο για όλους μας, γιατί ακολουθεί έναν ποιοτικό οίστρο όταν τραγουδάει ειδικά στα κουπλέ)Για την προηγούμενη περιοδεία κι εγώ είχα εισιτήρια για Manchester αλλά δεν τα κατάφερα με τη δουλειά κι έπρεπε να ακυρώσω. Τί ήθελες να ρωτήσεις Χαράλαμπε, έχω γνωστούς που πήγαν.
Τίποτα δε φέρνει πια, πάω κάθε μήνα και φεύγω με ένα ύφος απογοήτευσης!Ο Ζαχαρίας όταν ήμουν Αθήνα έφερνε μέχρι και bootlegs.
Έχω πάρει πολλά CD από άλλους καλλιτέχνες (γιατί Björk σπάνια...) σφραγισμένα σε τέλεια κατάσταση.Ο Ζαχαρίας συνήθως τα έχει σε λίγο χάλια κατάσταση αλλά θα κοιτάξω...
Βρήκα αυτό προς το παρόν:Το boxset είχε κυκλοφορήσει, αρκετά άτομα στο forum το είχαν σχολιάσει τότε. Το πιο πιθανό είναι στο παλιό φόρουμ μέσω internet archives να βρεις και φωτογραφίες στο αντίστοιχο thread.
Λογικό! Ήταν που ήταν ο δίσκος αδύναμος υπήρχε και ο πολύποδας... Ευτυχώς υπήρχαν τα πνευστά που εμένα μου άρεσαν πολύόσο για τα live, βάσει των bootlegs υπήρχαν καλές και κακές βραδιές, αλλά νομίζω ότι κατά γενική ομολογία από ποιότητα φωνής οι χειρότερες συναυλίες έγιναν κατά την περίοδο του volta λόγω ασθένειας.
Δε νομίζω ότι έφτιαξαν ποτέ ειδικό boxset, απ'όσο θυμάμαι τα έστελναν σε απλό κουτί τυλιγμένα σε ζελατίνα. Τι να πω, λες να το είχε φτιάξει κανένας μόνος του και τελικά να μην το στείλαν ποτέ και τσάμπα στενοχωριόμουν τόσα χρόνια;Νίκο να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω αν μπορούσες να τα πάρεις όλα μαζί και να σου έρθουν σε χαρτόνι...
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από τους παλιότερους έχουν σταματήσει να ποστάρουν επειδή όπως λες αρκετοί νομίζουν ότι η Bjork είναι ιδιοκτησία τους και κατέχουν τα πάντα σχετικά με τη ζωή και την καριέρα της, και φυσικά η άποψη τους πρέπει να υπερισχύει πάντοτε. Είναι κι ένας από τους λόγους που μετά από τόσο καιρό που δεν έμπαινα κι εγώ, αποφάσισα να ξαναρχίσω το θέμα αυτό, μπας και πετύχω ακομπλεξάριστους Έλληνες σαν κι εσάς να κάνουμε κουβέντα χωρίς τα δράματα του υπόλοιπου φόρουμ. Κρίμα γιατί στην περίοδο τουΚαλό Σαββατοκύριακο! Είναι η ιδέα μου ότι οι περισσότεροι στο φόρουμ είναι ή το παίζουν λίγο snob? Φανταζόμουν ότι θα ήταν πιο φιλικό το κλίμα....
Κύριεhello
sorry, I do not speak greek myself therefore I kindly ask you for your help. Is this the correct translation/wording/letters?
English:
Lord
Jesus Christ
Son of god
Have mercy upon me
Greek:
κύριε
Ιησού Χριστε
Υιε του θεού
Ελέησον με
Thanks a lot!![]()
![]()
yes, I want to put together a file of (all) lyrics apart from the solo albums... still struggling with the coptic verse of "Prayer of the heart"... can't seem to find that anywhere... anyone got an idea where I could find the Κύριε Ελέησον in coptic language???Κύριεhello
sorry, I do not speak greek myself therefore I kindly ask you for your help. Is this the correct translation/wording/letters?
English:
Lord
Jesus Christ
Son of god
Have mercy upon me
Greek:
κύριε
Ιησού Χριστε
Υιε του θεού
Ελέησον με
Thanks a lot!![]()
![]()
Ιησού Χριστέ
Υιέ του θεού
Ελέησον με
that is correct. is that for the Prayer of the Heart translation?
that sounds like a good idea. The name of the prayer is 'Jesus Prayer'. maybe this could help you
yes, I want to put together a file of (all) lyrics apart from the solo albums... still struggling with the coptic verse of "Prayer of the heart"... can't seem to find that anywhere... anyone got an idea where I could find the Κύριε Ελέησον in coptic language???
wow, thanks! that helped a lot!!!that sounds like a good idea. The name of the prayer is 'Jesus Prayer'. maybe this could help you
yes, I want to put together a file of (all) lyrics apart from the solo albums... still struggling with the coptic verse of "Prayer of the heart"... can't seem to find that anywhere... anyone got an idea where I could find the Κύριε Ελέησον in coptic language???
http://tasbeha.org/community/discussion ... -in-coptic
τι εννοείς commercially? πιο ευρεία κυκλοφορία από τη limited του rough trade?Κάπου διάβασα εδώ ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στο εμπόριο (commercially) το Vulnicura live, ισχύει; :/
ναι, νομίζω πιο συγκεκριμένα δε λέγεται.τι εννοείς commercially? πιο ευρεία κυκλοφορία από τη limited του rough trade?Κάπου διάβασα εδώ ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στο εμπόριο (commercially) το Vulnicura live, ισχύει; :/
ok, ευχαριστώ!Μάλλον λάθος κατάλαβες! Η έκδοση αυτη ήταν αποκλειστική για τη rough trade , αλλά εκτός από τις on line προπαραγγελίες υπήρχε προς πώληση κανονικά στα καταστήματα τους στο Λονδίνο και τη νεα Υόρκη! Βεβαια κατι είχε αναφερθεί εδω και για νεα έκδοση μη limited... Θα δουμε
x Users browsing this forum: No registered users